Wij plaatsen uw eigendom op de voorgrond!

Samenwerken met J&J Properties betekent dat er een gerichte en ultramoderne marketingstrategie uitgevoerd wordt. Wij maken er een erezaak van om uw eigendom op de best mogelijke manier te adverteren via de juiste marketingkanalen. Wij maken professionele foto’s, video’s van uw buurt, virtuele rondleidingen, luchtfoto’s, ….

SUBLIMEER UW EIGENDOM MET LUCHTFOTO’S

J&J is uitgerust met een drone. Laat uw eigendom ontdekken vanuit een ongewoon uitzicht: de lucht! Als u een prachtige tuin heeft, is dit uw kans om deze te laten pronken met adembenemende luchtfoto’s!

BEZOEK VANAF UW ZETEL!

J&J is uitgerust met een camera voor virtuele rondleidingen! Vermijd de bezoeken van de nieuwsgierigen en onderscheid u van de massa dankzij onze virtuele rondleidingen van uitzonderlijke kwaliteit!

EEN BEELD IS DUIZEND WOORDEN WAARD....

Overtuigd dat het van essentieel belang is om uw eigendom te belichten met kwaliteitsfoto’s, hebben we onszelf uitgerust met professionele materiaal  en al onze makelaars hebben ook een passende opleiding gekregen.

DELEN OP ONZE NETWERKEN

Wij ontwikkelen een marketingplan dat aangepast is aan uw eigendom, zodat wij ons kunnen richten tot de juiste kandidaten. Wij promoten uw vastgoed op verschillende vastgoedplatformen, om nog maar te zwijgen van onze sociale netwerken!

appartement à louer Paul Dechanel

Ons vastgoedkantoor

J&J Properties, opgericht in 2011, start met de verkoop en verhuur van woningen in Brussel en Waals-Brabant.

« Toen J&J Properties werd opgericht, was mijn wens om een makelaarskantoor op menselijke schaal te zien ontstaan, anders dan wat er op de markt bestond. Een agentschap waar de eigenaars geen nummers zijn. »
John de Troyer – Manager

DYNAMIEK – PASSIE – DISCRETIE

De drie pijlers van J&J Properties

In 2016 vervolledigde J&J zijn dienstenaanbod door de ontwikkeling van het privébeheer: J&J Management. Binnen 18 maanden hebben meer dan 75 eigenaren ons het beheer van hun onroerend goed toevertrouwd.

CONTACTEER ONS !